2009. december 27., vasárnap

Vízöntők a szerelemben

Kapcsolataiban szélsõséges. A társadalmi szokások nem olyan lényegesek számára. Mindig tud új színt vinni a kapcsolatba, s ez egyúttal mélyen gyökerezõ igény is nála. Az uránuszi ötletszerûség próbára teheti társa toleranciáját, ugyanis könnyen felrúg programokat.
Szerelemben a maximumot várja el és azt is igyekszik nyújtani. Szereti az izgalmas helyzeteket. Ha a partner nem figyel rá, vagy túl sok az elvárás, akkor elmegy.
Mindig igényli a különlegességet a partnerkapcsolatban. Partnere lelkületét, jellemét kutatja, mert állandóan új és új tulajdonságokat akar felfedezni.
Szerelme esztétikai alappal bíró és szellemi. A szerelemben és házasságban is fontos számára a barátság. Mélyen tud szeretni és a fix jegyek hûsége mutatkozik meg kapcsolatában.
Boldog partnerkapcsolatot úgy lehet fenntartani vele, hogy ha a másik belátja, hogy a Vízöntõ-személyiség szabadon akarja folytatni szellemi érdeklõdését és eljárogatni barátaihoz.
A tiszta Vízöntõ a szerelemben is újító forradalmár, mint élete összes megnyilvánulásában. Ki nem állhatja a mindennapost, a közönségest, a kitaposott utakat.