2009. december 22., kedd

2010-es év a Vízöntőknek

Elolvastam mit írnak a horoszkópok a következő évről... hát... ha tényleg így lesz, akkor legalább már ez egy jó hír a jövőre nézve. :)

2010-ben a Vízöntő csillagjegyűek lesznek az év legleleményesebb és legtalálékonyabb emberei.


Karrier: A Jupiter és a Vénusz kellő vitalitással látja el Önt, ami bármilyen helyzettel szemben ellenállóvá teszi majd. A következő 10 hónapban munkájában is a megismerés, az újdonság iránti vágya valamint a kreativitása vezérli majd. A tanulmányok és a szakmai előmenetel napirendi kéréssé válnak, aminek érdekében mindent meg is fog tenni. Szakmai előmenetele ugyanakkor nagyban függ attól is, hogy milyen jellegű kapcsolatokat épít és ápol. Intelligenciájának köszönthetően jelentős sikerélményekben lesz része.

Szerelem: 2010-ben érzelmi életében kitűnően társítja érzelmi intenzitását némi romantikus alaphangulattal. Nagyon szoros és mély kapcsolatokat alakít ki ebben az évben. Egyes Vízöntők egy náluk érettebb partner közelségét is megtapasztalják, míg mások a kihívásokkal- és izgalmakkal tarkított kapcsolat mellett teszik le voksukat. Akik stabil párkapcsolatban élnek, ebben az évben megpecsételik szerelmüket, akik már házasságban élnek még inkább elmélyítik kapcsolatukat.

Egészség: Törekedjen arra, hogy ne idegesítse magát fölöslegesen, ugyanis a kisebb gondokat nyugodtan is megoldhatja. Egészségügyi vonatkozásban stabilitást fog tapasztalni, alkalmanként a későre időzített vacsorák és a fűszeresebb ételek okozhatnak némi gyomorbántalmat. Tavasszal nekilát egy nagy tisztítókúrának, ami új energiával tölti fel, vigyázzon arra, hogy szervezetét ne vegye túlságosan igénybe.

Téli táj