2009. december 26., szombat

Antibiotikum helyett

Mézes fokhagyma: 2 gerezd fokhagymát nyomjunk át fokhagymanyomón, majd keverjük el 1 teáskanál mézzel. Naponta 4x-5x ismételjük, hiszen ez a legjobb természetes antibiotikum, 2-3 nap alatt kitakarítja a kórokozókat a szervezetből.

Alkoholos fokhagyma: 33 dkg fokhagymát fokhagymaprésen szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl 96%-os (gyógyszertárban kapható) alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta 1x fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék, tömény, ragacsos fokhagymakivonat. Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:

Reggel: 1.nap: 1 csepp......délben: 2 csepp......este: 3 csepp
Reggel: 2.nap: 4 csepp......délben: 5 csepp.....este: 6 csepp
Reggel: 3.nap: 7 csepp......délben: 8 csepp......este: 9 csepp
Reggel: 4.nap:10 csepp.....délben:11 csepp.....este:12 csepp
Reggel: 5.nap:13 csepp.....délben:14 csepp.....este:15 csepp
Reggel: 6.nap:15 csepp.....délben:14 csepp.....este:13 csepp
Reggel: 7.nap:12 csepp.....délben:11 csepp......este:10 csepp
Reggel: 8.nap: 9 csepp......délben: 8 csepp......este: 7 csepp
Reggel: 9.nap: 6 csepp......délben: 5 csepp......este: 4 csepp
Reggel:10.nap: 3 csepp.....délben: 2 csepp......este: 1 csepp

11. naptól napi 3x25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
Állítólag 7 évig nem kell ismételni a kúrát.
Ha valaki kedvet érez hozzá, próbálja ki.